Gå til hovedindhold

Er dosis af Tecfidera for høj

Spørgsmål

Hvorfor starter man Tecfidera op med 4 gange af den dosis, man har erfaring med mod psoriasis? Jeg har brugt Fumarat (i dag Tecfidera), allerede inden jeg fik diagnosen sclerose. Den gang hed det Fumaderm, og jeg fik det mod psoriasis. Jeg havde ingen nævneværdige bivirkninger, og skulle måske ikke være stoppet så hurtigt, men det var besværligt at få i sin tid.

Ud fra mine gode erfaringer har jeg anbefalet det til andre med sclerose. Flere af dem stopper hurtigt pga. voldsomme bivirkninger. Jeg kan huske fra sin tid, at lægen gik meget op i, at man skulle starte langsomt og gå tilbage i dosis, hvis man fik for meget flush. Startdosis i sin tid var 30 mg, og man gik over flere uger op til maks. 120 mg. Mod sclerose starter man med 120 mg og gå op til 240 mg. Er det for at skræmme folk væk og få dem over til de mere farlige præparater, eller er der nogen logisk forklaring for det?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang