Gå til hovedindhold

Er sclerosen årsag til mine smerter

Spørgsmål

Jeg er 43 år og haft sclerose siden 2000. Et ok forløb indtil for 2 år siden, hvor jeg fik forfærdeligt mange smerter nederst ved lænden, smerter der kom sidst på dagen, når jeg satte eller lagde mig ned. Var i kontakt med lægen men fik ingen hjælp. Det første år købte jeg ny seng 3 gange, for tænkte det måtte hjælpe. Ved kontrol på sygehuset var der en vågen reservelæge der mente, at de smerter måtte skyldes en nerveskade i rygmarven og fik nu nogle piller Mandolgin 50 mg.

Nu til mit spørgsmål, skyldes de smerter min sclerose? Synes ikke jeg har fået en forklaring, og har jo nok ikke spurgt rigtigt ind til det. Synes mit problem tager lidt til nu, og bliver så nervøs for om jeg kan forvente at det bliver værre? Jeg tænker om det er noget, jeg skal blive ved med at leve med. Jeg er pt. i udredning for om min sclerose er blevet progressiv, men venter på resultatet fra scanningen. Jeg tager 3 stk Mandolgin af 50 mg omkring kl. 18 hver dag. Men tænker om jeg skal begynde at tage om dagen også, dette gør jeg selvfølgelig ikke før kontakt med lægen. Folk spørger indtil hvad de smerter skyldes, og ønsker nu hjælp til at kunne forklare denne smerte jeg har.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang