Gå til hovedindhold

Falder mit attak til ro

Spørgsmål
Efter næsten 11 år med sclerose i et mildt forløb, der næsten har været attakfrit, er jeg nu midt i et attak, som virker som om det ingen ende vil tage.
Jeg har indtil nu ikke taget medicin, hvilket jeg bittert fortryder nu. I maj oplevede jeg en taleforstyrrelse i en uges tid, efterfulgt af et velkendt symptom i form af "tunge ben". Det klingede af, men kort efter brækkede jeg næsen i en rideulykke, ved den efterfølgende operation var jeg i fuld narkose, og har siden lidt af forskellige gamle og nye symptomer; tunge ben med gangbesvær, tinitusagtige ører, føleforstyrrelser på huden samt nu i de sidste tre dage dobbeltsyn.

Jeg skal til samtale med MS lægen om en uge, for jeg vil gerne i behandling. Jeg har det psykisk meget skidt. Jeg føler at jeg bare har fået det værre og værre. Jeg frygter, at mit forløb har ændret sig til noget ondartet, og jeg er bange for at dette attak aldrig holder op, det har varet mindst en måned nu sammenlagt.

Kan det falde til ro igen?
Det skal siges, at jeg har været ekstremt stresset.
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang