Gå til hovedindhold

Feber uden årsag

Spørgsmål

Jeg har været syg med DS i ca. 15 år. Jeg kan fortsat gå korte distancer med stok udendørs, og indendørs uden stok. Detter er dog ikke grunden til at jeg skriver, jeg skriver, fordi jeg lider af pludselige feberanfald, uden man kan finde én bestemt årsag.

Jeg har i en årrække kateriseret mig selv, hvilket formenlig er årsag til en meget lang række af de urinvejsinfektioner, som førhen var den hyppigste årsag.

Nu er anfaldenes årsag dog oftest uforklarlige. Scleroseklinikken mener ikke at anfaldene kan relateres til min DS - men at feberen naturligvis, som en slags sekundær effekt, slår mig ned.

Min egen læge, har gjort et kæmpe arbejde og udredt mig for alt (og jeg mener alt!) - dog uden resultat.

Feberen, som driller meget pt., er meget udmattende. Mest fordi min træning hele tiden påvirkes. Især den manglende kontinuitet.

Derfor skriver jeg i håb om at du måske kan hjælpe mig til at finde en årsag til mine feberanfald.

Slutteligt har jeg en lille absurditet at berette om: Jeg præsterede i sidste uge at få taget blodprøver, som hverken viste virus eller forhøjede infektionstal, mens jeg måbende fik beskeden med en temperatur på 38,5 - hvad er det mon der sker med mig?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang