Gå til hovedindhold

Fleksjob og frivilligt arbejde

Spørgsmål

Jeg har haft sclerose i 21 år og er nu 42 år gammel. Jeg kom i fleksjob i 2003 og er fortsat på den gamle ordning. Jeg arbejder nu på 13 ½ time om ugen, som passer rigtig godt i forhold til min sclerose. Efter jeg er kommet ned i det timeantal, er der kommet ro nok på sclerosen til, at jeg kan varetage både mit arbejde, familie og en fritidsinteresse.

Mit spørgsmål er om man må have et frivilligt arbejde? Jeg er blevet spurgt, om jeg vil være kasserer i en mindre lokalforening for kaninavlere. I den frivillige lokalforening hvor jeg er medlem, har vi kun få arrangementer, så arbejdsloaded er meget lille og kan laves mere eller mindre når som helst, efter helbred, og der vil til enhver tid være en som kan tage over ved sygdom eller manglende overskud.

Mit spørgsmål går på om man, når man er i fleksjob, må varetage sådan en funktion? Da jeg gik i fleksjob i 2003 sagde min sagsbehandler dengang, at man også skulle have overskud til familie og fritidsinteresser, og at man måtte udføre X antal timer pr. uge som frivillig, men må man have en bestyrelsespost i en frivillig forening?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang