Gå til hovedindhold

Fodsmerter

Spørgsmål
Jeg fik diagnosen primær progressiv sclerose i oktober 2009. Efter flere års forsøg på ortopædisk udredning, af smerter i fødderne og sovende, stikkende lægge, blev jeg henvist til neurologisk undersøgelser og fik så diagnosen.

Jeg har nedsunkne forfødder og har de sidste 3–4 år forsøgt mig med forskellige indlæg. Jeg går i green line sandaler med blød sål og i MBT-sko ligeledes med et blødt indlæg.

Efter diagnosen træner jeg 3 gange om ugen i maskiner i et træningscenter. Det føler jeg hjælper. Jeg får ikke medicin, men tager fiskeolier og vitaminpiller.

Jeg har også prøvet en ny fleksibel sål med svangstøtte og forfodsløft. Den har jeg brugt de sidste 2 måneder, jeg er imidlertid i tvivl om den virker og synes jeg får mere ondt i såvel fødder som lægge.

Det kan både være sålerne og udviklingen i sclerosen - jeg ved det ikke. Og det er derfor jeg nu henvender mig til jer, i håb om hjælp til hvad jeg kan gøre?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang