Gå til hovedindhold

Gennemsovningsbesvær

Spørgsmål

Jeg er 45 år og fik stillet diagnosen attakvis sclerose i november 2015, og har kun meget milde symptomer. Men har selvom diagnosen er stillet 2015 nok haft sclerose i mange år, mine MR-scanninger viser en del større og mindre plaks (over 10). 

Jeg har gennem lang tid haft problemer med at sove om natten - kan godt falde i søvn, men våger efter et par timer og kan ikke sove - og fik derfor i november en recept på Circadin, som har hjulpet mig meget. Hvis jeg enkelte nætter forsøger at springe over, oplever jeg som før, at jeg godt kan falde i søvn, men vågner igen efter 2-3 timer og ligger vågen i 2-3 timer, før jeg sover igen. Kan min sclerose være årsag til dårlig/manglende melatonin produktion? Kan jeg uden problemer fortsætte med at tage Circadin, har pt. kun fået recept til først en måned og så på forespørgsels en måned til. Eller er der andre forslag til, hvordan jeg løser mine søvnproblemer?
 

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang