Gå til hovedindhold

Hæmmet orgasme

Spørgsmål
Mit problem er, at min klitoris gør ondt. Det tror jeg faktisk den altid har gjort, dog har jeg nemt kunne få orgasme ved blot ikke at stimulere klitoris direkte, men lige oven over. Nu er mit problem imidlertid større, idet jeg kan ikke længere få klitorisorgasme.

Det kan skyldes sclerosen, men jeg tror nu mere det skyldes den antidepressive medicin Remeron, idet det først blev et problem, da jeg startede med denne.

Min kæreste vil gerne slikke min klitoris, for på den måde at give mig orgasme, men det synes jeg kun gør ondt. Det er virkelig et problem, for når jeg bliver våd af lyst gør det endnu mere ondt, hvis vi kommer til at røre klitoris direkte.

Jeg kan bedst lide kun at have samleje, men det er også for ensporet, hvis der nu er en forklaring og løsning på mit problem.Så derfor: Hvad kan være årsag til at min klitoris gør ondt? Og hvad kan jeg eventuelt gøre ved det?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang