Gå til hovedindhold

Har min datter MS

Spørgsmål
Jeg har med stor interesse læst artiklen "Børn og Unge får også sclerose" i sidste nummer af Magasinet samt hørt omtalen i radioavisen umiddelbart efter.

Jeg har selv mild sclerose konstateret for 5 år siden, min far har sclerose konstateret i meget sen alder (+60 år), og jeg har en datter på 8 år, som oplever kraftige hovedpiner, synsforstyrrelser og føleforstyrrelser i højre arm, derudover har jeg lagt mærke til dårlig balance, sjusket håndskrift, svært ved at klar mange indtryk og stress samt problemer med at løbe og lave fysisk aktivitet i perioder.

Hun blev henvist til sygehusets børneambulatorium, da egen læge mente det var migræne. Jeg bad dem tage min sygdom i betragtning, hvilket de gjorde under stor protest, dog henviste de os til MR skanning, som blev foretaget for knap 3 uger siden, vi har endnu ikke modtaget svar derfra. Men min bekymring går på, om jeg bliver taget alvorligt. Er symptomerne altid de samme som hos voksne? Skal jeg lade mig "nøjes" med et resultat som hedder migræne, eller skal jeg få hende undersøgt andet sted?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang