Gå til hovedindhold

Hjælp til flytning pga job

Spørgsmål

Jeg har et spørgsmål om, hvorvidt man kan søge økonomisk støtte i forbindelse med flytning fra en ejerbolig til en anden. Sagen er den, at jeg har sclerose og har haft det i snart 10 år. Jeg arbejder i fleksjob og har en transporttid på ca. 35-40 minutter hver vej. Jeg kører selv, da det slet ikke kan hænge sammen, hvis jeg skulle benytte offentlige transportmidler.

Problemet er, at jeg kan mærke på min krop, at transporten til og fra arbejde medvirker til, at min sclerose forværres. Jeg bor med min mand og min søn i en ejerbolig, og vi ville gerne flytte til samme by, som jeg arbejder i. Vi har fået vores hus vurderet, og hvis vi skal sælge huset, så ville vi komme ud med et stort tab. Huset har ikke tabt værdi, fordi vi ikke har passet det, men det er p.g.a. at boligmarkedet generelt bare er faldet helt vildt.

Hvis vi skulle flytte, så skulle vi jo købe et nyt hus. Kan man søge økonomisk støtte til dækning af tab ved boligsalg? Eller kan man på en anden måde søge noget økonomisk hjælp, så vi kunne flytte tættere på mit arbejde?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang