Gå til hovedindhold

HSV og sår i munden

Spørgsmål

Jeg har taget Rebif 44 i 11 måneder men måtte stoppe på grund af bivirkninger, i form af store udbrud af HSV-2 i mund og svælg - ellers ikke noget jeg har døjet med før. Jeg kom efterfølgende på Avonex, og nu, efter 5 måneders brug, har jeg store smertefulde udbrud i store dele af min mund.

Jeg har været ved min neurolog, som har sat mig på Aciclovir Hexal 1/2 tablet, 4 gange om dagen. Min neurolog vurderer at jeg får disse udbrud af sclerosemedicinen fordi mit immunforsvar er så påvirket af medicinen.

Hvis Aciclovir Hexal 400 mg. ikke virker på mine smertefulde sår i munden er jeg afklaret med at stoppe med sclerosemedicinen. Jeg er vemodig ved tanken men jeg kan heller ikke længere klare de smerter som jeg får af Avonex og Rebif.

Har du et forslag til noget jeg eventuelt kan prøve? Min neurolog ved ikke hvad hun skal stille op med mit problem, hvis Aciclovir Hexal ikke har effekt.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang