Gå til hovedindhold

Hvad skyldes mine symptomer

Spørgsmål

Jeg er 21 år og fik diagnosen attakvis sclerose i februar 2018. Jeg har i mindst en uge nu haft en underlig følelse, som er ekstremt svær for mig at beskrive, og jeg aner ikke om det overhovedet har noget med sclerose at gøre. Men jeg håber I kan hjælpe mig, og jeg vil forsøge at beskrive det så godt som jeg kan. Det kommer til udtryk når jeg kigger fra én ting til en anden. Altså drejer øjnene. Mit syn er som det plejer, men det er som om min hjerne ikke helt kan følge med. Derudover dunker det nogle gange når jeg “drejer” mine øjne.

Har følt “dunkene” i mit lår. På et andet tidspunkt var det i min arm - for hver gang på det præcise tidspunkt jeg drejer mit blik fra et sted til et andet. Det er svært for mig at forklare, hvad jeg mener med at det mere føles som noget i hjernen, end at det er selve synet der er noget galt med. Men jeg kan fremprovokere det hver gang jeg drejer mit blik. Jeg synes ikke, jeg bliver svimmel, men det er vel lidt derhenad. Det er som om min hjerne bliver generet, hver gang jeg fjerner mit blik fra én ting til en anden. Som om noget i min krop ikke kan finde ud af at arbejde sammen.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang