Gå til hovedindhold

Hvilke forsikringer skal jeg tegne for at være godt forsikret hvis jeg får sclerose

Spørgsmål

Jeg har dags datolæst en artikel i Berlingske Tidende der fastsætter sandsynligheden for at få sclerose, hvis ens forældre har sygdommen. Min mor har haft sclerose i over 20 år så jeg ved, at jeg er i risikogruppen og har 1/50 chance for at få sygdommen. Dog har jeg ikke haft nogen symptomer endnu.

Jeg er studerende på min cand.merc, men ønsker at læse jura med start september 2008. Jeg vil derfor have 5 år til jeg kan blive fastansat, men arbejder pt. og vil fortsætte med dette under de nye studier, som studerende på deltid.


Jeg er meget opmærksom på forsikringer og ønsker derfor at blive rådgivet til hvilke forsikringer jeg kan tegne - vel og mærket så jeg er bedst muligt forsikret, hvis jeg får sygdommen. Jeg ved ikke, om jeg kan "kræve" at få en sundhedsforsikring som studerende på min arbejdsplads, som jeg har hørt skal være den bedst dækkende?

Jeg har gennem min bank tegnet en gruppeinvaliderenteforsikring, men hvilke forsikringer kan du ellers anbefale mig?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang