Gå til hovedindhold

Hvilken træning hjælper

Spørgsmål

Jeg har altid løbet meget og lavede en Ironman senest i 2011. Jeg fik symptomer i mit ene ben i 2012, hvor min fod begyndte at dreje, når jeg løb. I 2014 fik jeg så MS diagnose attakvis MS. Det med foden er gået væk. Jeg har snurren i hænderne, og det der generer mig mest, er at jeg ikke kan løbe ret meget længere end 7 km. Jeg får problemer med at styre det ene ben, knæet vil ikke bøje og strække på det rigtige tidspunkt, og benene bliver tunge. Når jeg cykler, mærker jeg intet, jeg deltog i La Marmotte i sommers og cyklede 11,5 time. Jeg er 55 år, jeg får ingen medicin, ellers sund og rask.

Jeg forstår ikke, hvad der egentlig sker, og har svært ved at lave en form for træning som hjælper, når jeg ikke forstår, hvad der sker med mig ?
Kan du sige mig, om jeg kan blive bedre? Det lyder måske fjollet, men det er en daglig sorg for mig at jeg ikke kan løbe 21 km mere.
Kan du sige mig, om jeg kan skade mig selv. Jjeg træner stort set hver dag cykling, løb, svømning og styrketræning.
 

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang