Gå til hovedindhold

Hvordan får man sparring på hjælpemidler

Spørgsmål

Hvor kan jeg komme til at tale med en ergoterapeut om hjælpemidler? Min gangdistance bliver kortere, og jeg er i tvivl om hvad der er det rigtige. Jeg vil gerne undgår at lave fejlkøb af dyre hjælpemidler.

For nogle år siden kontaktede jeg kommunen efter et ophold på Ry. Det tog tre måneder at få en konsulent ud, der allerede i entreen kunne konstatere at jeg ikke var berettiget til hjælpemidler. Efter en del sværdslag fik jeg en arbejdesstol til køkkenet og en badetaburet. Så den vej tror jeg ikke på.

Jeg har spurgt på scleroseklinikken, som ikke kan hjælpe. Min fysioterapeut der ellers er rigtig god, ved ikke så meget om hvad der er på markedet. Til holdtræning er der heller ikke så gode mulighededer for personlig sparring om et for mig svært emne. Scleroseforeningen har, som jeg forstår det, heller ikke en ergoterapeut man kan ringe til. Hvor henvender jeg mig?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang