Gå til hovedindhold

Hvordan får jeg attakbehandling

Spørgsmål

Jeg har et attack i øjeblikket, hvilket jeg ikke har haft i 4 år.

Min situation er den at jeg er flyttet, og derfor også nu er tilknyttet et andet sygehus, og en anden neurolog. Min "nye" neurolog tog rebif fra mig d. 20/8 - "for det hjalp nok ikke mere". Men nu er det jo så at jeg har fået et attack. Dette betyder at jeg er svimmel, har hovedpine, føleforstyrrelser og går dårligere end jeg jeg er vant til.

Jeg fik et brev fra neurologen d. 20/9, om at jeg kunne komme d. 13/10. Min egen læge siger at det vil han ikke blande sig i, for det har han ikke forstand på.

jeg valgte selv at tage til vagtlæge d. 21/9, og der blev jeg startet op med prednisolon 50 mg for attack - så skulle neurologen så overtage næste dag. Problemet er bare at han bliver ved med at holde på, jeg først kan komme d. 13/10 .

Den eneste der har set mig, i hele dette attack-forløb, er vagtlægen. Hverken jeg eller hjemmeplejen ved hvad vi kan gøre nu?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang