Gå til hovedindhold

Hvordan informerer jeg min chef om mine symptomer

Spørgsmål

Jeg har været diagnostiseret i 2 1/2 år nu. Jeg har en meget snorende/sovende arm, et nedsat syn og lige for tiden murer det i mit ene ben. Alt sammen noget der ikke er synligt for andre, og som ikke har gjort at min hverdag kører anderledes, end den gjorde før jeg blev syg.

Min chef var meget sød og forstående, dengang jeg fik at vide, at jeg havde sclerose, men så har vi faktisk ikke snakket om det siden. Nu hvor der sker noget i mit ene ben, har jeg lyst til, at min chef ved hvad jeg går og sysler med (mest psykisk), men jeg gider på den anden side ikke det der medlidenheds-noget, hvilket nok er årsagen til, at jeg ikke har fortalt ham om det nye med mit ben. Han er meget hurtigt med de sjove bemærkninger og jokede forleden dag i fuld personale forum, om jeg mon havde været ude på de skrå brædder, siden jeg haltede. Sådanne nogle bemærkninger kunne jeg godt være foruden. Ligger I inde med noget skriftligt materiale om sclerose, jeg kan give til min chef, så han får lidt mere indblik i, hvordan hverdagen også kan se ud for mig?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang