Gå til hovedindhold

Hvorfor kan de ikke fastsætte méngrad nu

Spørgsmål

Jeg er en kvinde på 38 år, som fik diagnosen attakvis sclerose i maj 2012.

I den forbindelse har jeg et spørgsmål angående en forsikring. Jeg har en ulykkesforsikring som også dækker kritisk sygdom og méngrad. Jeg har fået udbetalt et engangsbeløb for kritisk sygdom. Nu er spørgsmålet angående méngraden. Mit forsikringsselskab skriver at de skal bruge en kopi af min journal fra juli 2012 - ja jeg regner med det er en taste fejl, for det var jo i maj jeg fik diagnosen - og frem til dags dato. At der er sket en forværring i min sygdom. Så vil deres lægekonsulent se på sagen, om de evt. kan vurderer min méngrad på nuværende tidspunkt i min sygdom. For mig lyder det som om de har udbetalt det engangsbeløb, og det er nok lige nu.

Kan man først få en méngrad når/hvis næste attak gør mig mere invalid. Jeg har nogle mén efter et attak der opstod i januar 2012 . Hvor efter jeg fik diagnosen i maj 2012. Tæller det ikke eller hvad?

Min egen læge spørger efter et skema, hun skal skrive på til forsikringen. Er det ikke bare en udtalelse fra egen læge, fra dengang jeg fik diagnosen og frem til dags dato?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang