Gå til hovedindhold

Hvorfor kan jeg ikke tegne en livrente

Spørgsmål

Jeg er en ung kvinde på 30 år. Jeg har haft sclerose i 6 år. Ekstrem mild grad, så jeg føler mig 100 % rask, men sidder altså med diagnosen på mine papirer.
Jeg har fået mit første arbejde - som arkitekt. Min pensionskasse vil kun tilbyde en alderspension, hvor jeg egentlig havde ønsket at få en livrente. Jeg har allerede opsparet ved denne pensionskasse i et år, men først nu orienterer de mig om mine særlige vilkår. Kan du anbefale mig et pensionsselskab, hvor det vil være muligt at få en livrente?

Hvad anbefaler I almindeligvis scleroseramte i forhold til pension - findes der en magisk kasse, som er fordelagtig? Jeg er jo også så ung, at jeg ikke har haft tegnet en kritisk sygdoms forsikring. Kan du anbefale et selskab, der evt. vil tegne en forsikring for mig, hvor sclerosen ikke bliver dækket, men alle andre kritiske sygdomme vil blive dækket?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang