Gå til hovedindhold

Hyppig blærebetændelse

Spørgsmål

Jeg har de sidste 3 måneder haft nærmest konstant blærebetændelse. Jeg fik i januar et "epileptisk anfald" af Nitrofurantoin, og har derfor siden fået Selexid mod blærebetændelserne. Men mine problemer med blærebetændelse synes dog at fortsætte, og min læge kan ikke komme på andet.

Jeg har derudover, i ca. 1 måned, fået Monotrim 100 mg, som forebyggende - alligevel får/har jeg blærebetændelse ca. 3 dage efter stop med Selexid. Jeg har været i Selexid-behandling 4 gange siden medio juni.

Slutteligt vil jeg lige nævne at jeg også tager tranebærkapsler, og jeg drikker/spiser ikke meget sukker.

Mit spørgsmål til dig er nu: Hvad kan du anbefale? Jeg orker snart ikke blærebetændelse mere, men tør heller ikke tage Nitrofurantoin - hvad er din erfaring?

I forhold til hvordan jeg "opdager" blærebetændelserne, så har jeg kun det synptom, at jeg skal tisse ofte samt at mit tis lugter. Ellers har jeg ingen symptomer. Jeg har på apoteket købt strips - de bliver helt pinkfarvede, ca. 3 dage efter medicinstop.

Jeg er blevet blærescannet på sygehuset, og der var alt i orden. Hvad er dit bud på det hele?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang