Gå til hovedindhold

Hyppige infektioner

Spørgsmål

Jeg er ofte småsyg med forkølelse, ondt i halsen, ørepine, hovedpine, samt lettere feber mellem 37,8 og 38,1. Hvilket giver værre træthed end jeg normalt døjer med. Jeg har fået fortalt, at infektion kan gøre MS værre, og træthed har jeg allerede erfaring med, gør MS værre. Jeg er især udfordret på koncentration, fokus, talen (jeg får svært ved at udtale lange ord, får svært ved at finde de rigtige ord, danner nye mærkelige ord), hukommelse, at forstå hvad andre siger til mig.

Kan jeg gøre noget selv? Jeg bor på et bosted, hvor vi er 28 beboere samt en personalegruppe på mellem 35-45 ansatte. Der er altid nogen der er forkølede. Der er mange, der ikke er i stand til at skærme os andre for smitte (holde sig for munden ved nys og hoste, ikke vaske/spritte hænder efter at have pudset/pillet næse, efterlade snotklude, osv). Jeg er meget modtagelig over for smitte, hvad kan jeg gøre?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang