Gå til hovedindhold

Ingen udløsning i forbindelse med sex

Spørgsmål

Jeg er en mand på 35 år, og har haft primær progressiv sclerose i snart 10 år, jeg får ikke og har aldrig fået medicin. Jeg er kørestolsbruger, og har været det de sidste 5-6 år. Jeg har næsten ingen balance og muskelstyrke i benene. Jeg kan godt stå og gå få meter med et par krykker, men bruger min kørestol hele tiden. Jeg har ligeledes kramper og spasmer i benene engang imellem. Så alle mine symptomer i forbindelse med sclerosen er fra livet og ned.

Jeg kan ikke få udløsning i forbindelse med sex, og det har stået på i næsten alle de år, jeg har haft sclerose. Det har været det samme, uanset hvem min partner har været. Jeg kan godt få udløsning, når jeg selv gør det, men ikke når jeg har sex. Hvordan kan det være? Jeg bruger kateter, og i forbindelse med sex bruger jeg Cialis for at holde en erektion. Er der noget jeg selv kan gøre, min kæreste eller anden form for "hjælpemiddel" eller lignende, der kan hjælpe til, at jeg også kan få udløsning ved sex?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang