Gå til hovedindhold

Jeg brød sammen på mit arbejde

Spørgsmål

Jeg blev diagnostiseret i december sidste år, og det var umiddelbart en hård en at sluge - jeg skulle egentlig bare have foretaget en øjenoperation, men i den forbindelse opdagede lægerne så sclerosen.

Som om det ikke var nok at få sclerose-diagnosen, blev min mand syg i februar - han var ved at dø af en farlig infektion og måtte være indlagt i 2 måneder på hospitalet.

Med til situationen hører desuden at min mand har 2 store børn, som er meget barske af og til, da de på en eller anden måde syntes at jeg er "den onde stedmor".

Jeg måtte i går kontakte min egen læge, fordi jeg ikke kan klare mere og brød fuldstændig sammen på mit arbejde. Min egen mening er jeg nok burde få psykologhjælp, fordi de ting som vedrører min mand og hans børn, vil han ikke snakke om, og det tror jeg helt sikkert vil kunne hjælpe mig.

Mit spørgsmål til dig er: Er det normalt at få det sådan, at man måske ikke kan være i stand til hverken at arbejde, ordne hus m.m.?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang