Gå til hovedindhold

Jeg er aldrig smertefri

Spørgsmål

Har fået at vide, at jeg har en rygmarvsskade, det er noget jeg mærker til henad 18-19 tiden hver aften. Det er smerter, der kommer i det nederste af ryggen og numsen. Jeg får Tradolan 50 mg og tager 3 stk. på en gang omkring kl. 18. Den rygmarvsskade jeg har, skulle skyldes et attack jeg har haft, skal siges jeg intet har mærket til det attack. Pillerne hjælper, men er aldrig fuldstændig smertefri, og er nu nået til det punkt, at jeg godt vil vide om der er noget man kan gøre.

Vil fysioterapi hjælpe, eller er det noget jeg evigt skal leve med? Hvis skaden er i rygmarven, er det så ikke muligt at få en rygmarvstransplantation? Jeg ved så lidt om denne skade. Jeg har aldrig fået en ordentlig forklaring på mit problem. Jeg er ved at være desperat, for ordentlig søvn får jeg ikke, da det hurtigt bliver et problem at ligge på ryggen, siderne og til sidst maven, da der er smerter i bagdelen.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang