Gå til hovedindhold

Jeg er nysgerrig på naturmedicin

Spørgsmål

Jeg har været under udredning i 2 år, og fik så konstateret sclerose for 6 måneder siden. Jeg kæmper meget med træthed, og synes bare jeg er så døsig og mangler energi hele tiden. Mine blodprøver er normale hver gang, så der skulle ikke være nogle mangler.

Jeg er blevet meget nysgerrig på natur medicin, da jeg ikke er tilhænger af det skrappe medicin jeg modtager fra sygehuset. Jeg får Tecfidera 2x dagligt og Modafinil mod min træthed. Jeg synes ikke, jeg har en effekt af Modafinil mere efter min opstart på Tecfidera. Kan Tecfidera modvirke virkningen af Modafinil? Sygehuset siger bare, at det tror de ikke.

Jeg vil gerne prøve at få min krop i balance via naturlige midler, men hvor skal man starte, synes det er en jungle. Er der nogle artikler eller mulighed for rådgivning hos jer, som kan hjælpe mig lidt på vej? Jeg har hørt, at progesteron skulle have en positiv virkning på myelinet omkring nerverne, at det skulle kunne reparerer og gendanne myelinet, er der noget om det?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang