Gå til hovedindhold

Kan der gøres mere mod mine smerter

Spørgsmål

Jeg har været syg i mange år og har desværre fået mange nerveskader. Det har bl.a resulteret i en masse føleforstyrrelser og nervesmerter, jeg tænker tit på, om der virkelig ikke er noget man kan gøre for at reparere skadede nerver?

Man har forsøgt at lindre mine smerter ved at ordinere forskellige typer af smertestillende. Jeg får lige nu Lyrica og nogle dage også kunstig morfin til akut behov. Jeg er slet ikke smertedækket, det var jeg heller ikke, da man i en periode prøvede at ordinere kunstig morfin i depottabletter 3 gang om dagen plus kunstige morfin til akut behov. Det havde dog en vis effekt på smerterne, men forværrede mine kognitiv symptomer meget, så det valgte jeg at stoppe med.  Jeg har også forsøgt LDN, men det havde desværre ikke den effekt på mine smerter, som jeg havde håbet.

Er der mere man kan gøre, for at behandle mine smerter? Jeg har læst en artikel om et tysk forskningsforsøg med Theophyllin til MS netop for at reparere nerveskader, og synes at det lyder spændende. Er det noget man vil kunne prøve nu som MS patient? Eller skal der mere forskning i det først? Jeg tænker, at Theophyllin jo er godkendt som medicin til lungepatienter, så det kan vel ikke være farligt at prøve det af, selvom det er til at reparere skadede nerver, og altså et helt andet formål end det normalt bruges til?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang