Gå til hovedindhold

Kosttilskuddet Biodrain og slankebehandlinger med Bailine

Spørgsmål

Jeg fik diagnosticeret MS i slutningen af 2011. Har ingen daglige gener af sygdommen og får Avonex en gang ugentligt. Har kun haft det ene attak i 2011, der gjorde at jeg blev undersøgt for sygdommen og fik diagnosen stillet. 

Jeg har et måske "overfladisk" spørgsmål i forhold til andre mere seriøse spørgsmål, der bliver stillet herind (hvilke jeg drager stor nytte af at læse svarene på - så tak).
Mine spørgsmål går i forhold til kosttilskud og behandling i forbindelse med ønsket om at tabe mig. Jeg overvejer at begynde på udrensningskur ved hjælp af produktet Biodrain, der bl.a. forhandles i Matas. Dette skulle angiveligt udrense kroppen og nedbryde fedt i mave-tarm kanalen. Det indeholder bl.a. cikorierod, bioflavonider, loppefrøskaller, spirulina, rødkløver, løvetand, artiskok, gyldenris, tidsel og klorofyl. Har I kendskab til brugen af dette i forhold til MS? Kendskab til at det vil være en dårlig ide, kan have en skidt indvirkning på immunforsvaret eller nervesystemet hvilket kan medføre attakker eller andet?

Ligeledes tænker jeg at påbegynde Bailine behandling. Dette er elektrotræning der skulle kunne stramme kroppen op. Behandlingen består af elektroder man får sat på de enkelte muskelgrupper, og så sendes der stød igennem elektroderne, således at musklerne trækker sig sammen og "trænes". Især denne behandling er jeg lidt urolig omkring og vil genre høre jeres mening om? Kunne der f.eks. være risiko for at disse stød ville stimulere immunsystemet eller nervesystemet på en uhensigtsmæssigmåde sådan at det kan fremprovokere attakker? Tænker særligt når eneste attak jeg har haft netop har været kramper, om man så kunne forestille sig at dette ville genkaldes ved stødene i behandlingen? Håber I har mulighed for at besvare min henvendelse - og forhåbenltig give mig ro i sindet vedrørende påbegyndelsen af disse forløb.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang