Gå til hovedindhold

Lang ventetid på behandling

Spørgsmål

Hvor længe skal man vente på behandling? Jeg fik min diagnose i slutningen af oktober '19 og har blot fået at vide, at jeg er på venteliste til behandling, men jeg har intet skriftligt materiale modtaget. Det fremgår ikke af den elektroniske journal, hvilken medicin jeg skal have. Jeg har dog, ved henvendelse til ambulatoriet, fået et notat tilsendt om, at jeg skal have Tecfidera. Kan det være rigtigt, at journalen ikke bliver opdateret? Og har man ikke en behandlingsgaranti?

Jeg har haft sygdommen i 7 år, men er altså først diagnosticeret meget sent, selvom jeg allerede i 2012 sagde, at jeg troede, at mine føleforstyrrelser skyldtes sclerose. Jeg kan jo læse mig til, at tidlig behandling er vigtig for at mindske risikoen for invaliditet, men hvordan kan jeg sikre mig, at jeg ikke bliver glemt at systemet?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang