Gå til hovedindhold

Ledsmerter ved sclerose

Spørgsmål

Har lige et spørgsmål vedrørende smerter i led. Min neurolog har udskrevet Sirdalud, men synes ikke det virker overhovedet, tager dem 2 gange om dagen (morgen og aften), nu har hun så udskrevet Baklofen, som jeg skal tage til natten sammen med Sirdalud. På mig virker det formålsløst at blande de 2 midler, da de ingen virkning har på mine smerter. Jeg tager 2 gange 85 mikrogram D-vitamin plus andre vitaminer, så mit vitamin lager burde være fyldt.

Jeg blev scannet d. 4 jan. Der er meget aktivitet i øjeblikket, og mine smerter har stået på i næsten et år og træthed som tusind plejehjem.

Jeg har været til reumatolog, men de gav op og kunne ikke finde tegn på gigt, de mente det var min sclerose der driller mig. Jeg har haft sclerose siden 1988, fik dog først stillet diagnosen i jan. 1995, men har dog aldrig hørt om smerter i ledene. Så mit spørgsmål er: Kan du anbefale noget andet end ovenstående. Jeg skal til forsamtale på Riget i slutningen af marts til opstart på Tysabri.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang