Gå til hovedindhold

Mælk, ost, smør og chokolade

Spørgsmål

Jeg har for nyligt været til foredrag med Claus Hancke omkring Ortomolekulær medicinering. Det var enormt spændende, at høre hvordan kost og vitaminer påvirker kroppens funktioner helt ned på celleplan.

Han forklarede mange ting omkring MS-kost. Her var der dog bare et par ting, jeg ikke lige kunne få til at hænge sammen med de anbefalinger, der ellers er:

Han mente at mælk slet ikke må drikkes, på grund af de dårlige proteiner heri, som omdannes til arachidonsyre. Jeg troede ellers at minimælk var ok.

Derudover skal man slet ikke spise ost, men surmælksprodukter er ok

Mørk chokolade skulle desuden være helt ok, bare i moderate mængder.

Slutteligt mente han, at man skal spise smør, hvilket jeg går ud fra er rigtig smør og ikke kærgården og lignende. Det er jo så også en nyhed.

Hvad siger du til disse påstande?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang