Gå til hovedindhold

Medlemskab A-kasse/efterløn

Spørgsmål

Jeg er 38 år gammel og fik konstateret sclerose for et år siden. Umiddelbart mærker jeg ikke de store forandringer i mit liv. Jeg lever med sygdommen - og har ikke psykiske eller fysiske gener. Nu har jeg imidlertid et spørgsmål. Jeg er i vildrede. Skal jeg vælge at få min efterløn udbetalt - eller er det bedre for mig at blive i ordningen. Jeg har læst de i forvejen stillede spørgsmål og svar her på siden, men er nødt til at bede om en uddybelse, da jeg er forvirret. Jeg håber men ved jo ikke, om jeg kan opretholde mit 30 timers job, indtil jeg bliver 64 og kan gå på efterløn.

Måske får jeg på et tidspunkt brug for at kunne komme i et fleksjob, men er det overhovedet en mulighed, hvis jeg har valgt at forlade ordningen? Der er mange år til - og det er rigtig svært at tænke frem, når man følges med en sygdom som sclerose. Jeg ville blive glad for et råd. I må gerne skrive, hvad I synes, der er bedst for mig - og ikke kun oplyse mig om muligheder/umuligheder.

Jeg hælder til at blive i ordningen, da jeg ikke kender min fremtid, og føler den er lidt mere usikker nu hvor der er en diagnose.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang