Gå til hovedindhold

Mildt forløb med beta-interferon

Spørgsmål

For snart 10 år siden fik jeg stillet diagnosen sclerose (jeg får Avonex en gang om ugen). Jeg arbejder ca. 350 dage om året og mærker absolut intet til sygdommen; er jeg et sjældent tilfælde, eller er der andre med sygdomsforløb som mit?


Jeg kan, for større indsigt, lige beskrive mit sygdomsforløb som det var for 10 år siden: Jeg havde 2 attakker med nedsat muskelkraft, synsforstyrrelser og koordinationsbesvær. Til trods for det passede jeg mit arbejde, og attaket forsvandt, i første omgang, i løbet af et par timer. Det kom igen i løbet af aftenen, og de følgende 14 dage gentog dette mønster sig.

jeg blev derfor indlagt, og fik meget hurtigt stillet diagnosen sclerose. Herpå blev jeg udskrevet igen og genoptog mit arbejde, stadigvæk i et attak. Attakket forsvandt igen i løbet af et par timer. Jeg regnede med at det ville komme igen om aftenen, men det gjorde det bare ikke. Det er som sagt nu 10 år siden, og jeg har intet mærket til sygdommen siden.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang