Gå til hovedindhold

MS behandling efter cancer

Spørgsmål

Jeg fik stillet diagnosen attackvis sclerose i april 2009, efter 5 års sygdomsforløb (som startede med 4 episoder af neurítis optica de første 2 år). Har fået Beta-interferon siden midt i august 2009. Nu viser blodprøver og scanning at jeg er blevet immun over for medicinen. Problemet, ifølge neurologen, er at jeg har haft cancer, og derfor har meget få alternativer til denne medicin, da de fleste er immunmodulatorer, og kan højne risikoen for igen at få cancer.

Seneste attack var i februar i år, efter 4 år uden attacker. Derfor var det, at neurologen besluttede at undersøge, om medicinen var holdt op med at gavne optimalt. Jeg vil meget gerne høre, hvad din mening er om denne situation. Jeg bor i Spanien, og her taler man ikke med patienterne om situationen, man får bare facts lagt på bordet. Jeg har tid igen hos min neurolog til oktober, hvor han skal fortælle mig, hvad der derefter skal ske. Har fået besked på at fortsætte med medicinen ind til videre.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang