Gå til hovedindhold

Nålefobi og motivation

Spørgsmål

Jeg er i den situation, at jeg har fået besked på at fortsætte med Avonexbehandling indtil videre, trods store gener og nu også angst for at indsprøjten "giften". Jeg har altid haft nåleangst, men nu skal jeg virkelig sidde en halv time og overtale mig selv om at stikke nålen i låret, velvidende at jeg om 3 timer får det dårligt (hjertebanken, hovedpine, følesesløshed i venstre ben, dropfod de næste 3 -4 dage og allergigener i hele kroppen i form af kløen og irritation i huden).

Hvad kan/skal jeg gøre for at komme over denne barriere?

Jeg havde forventet man ville stoppe behandlingen med Avonex i dag- det var jeg blevet stillet i udsigt - men før behandling med Tysabri kan startes op, mente min læge, at jeg skullle fortsætte med Avonex. Jeg er gået ned i kulkælderen over dette.

Efter jeg startede med Avonex i april måned har min livskvalitet virkelig været nedadgående - ikke på grund af attakker - hvilket betyder at jeg har svært ved at være aktiv som før.

Hvem/hvad kan hjælpe mig til at komme videre i denne behandling?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang