Gå til hovedindhold

Normal MR og rygmarvsvæske

Spørgsmål

Jeg håber at I kan hjælpe mig i min forvirring, om hvad man skal tro. Jeg kan se i et svar af 17. juli omkring Sclerose/fibromylagi, at det er stærkt usandsynligt, at man har sclerose ved negativ MR og lumbalpunktur. Samtidig læser man ofte om patienter, som har været gennem lange udredningsforløb og disse negative tests, og samtidig viser sig at have sclerose - i nogle tilfælde dog efter flere år.

Er det usandsynligt, eller er der forhold som jeg har misforstået. Jeg beder ikke specifikt om stillingtagen til min case (det ved jeg at man ikke kan) men spørger fordi jeg nu efter fem år med symptomer, ikke påviser sclerose i hverken MR og LP, og jeg aner ikke hvad jeg skal tro eller gøre.

Jeg mærker blandt andre symptomer, regelmæssigt et lille prik (ikke smerte) på varierende del af kroppen, f.eks storetå, arm osv - som umiddelbart efterfølges af en ufrivillig bevægelse fra den del prikket kommer. Jeg mener at have læst at det er et karaktristisk symptom ved sclerose. Er det korrekt opfattet?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang