Gå til hovedindhold

Ny MR skanning efter CIS diagnose

Spørgsmål

Jeg er en pige på 25 år, som for 4 år siden fik diagnosen CIS. På MR-scanningen var der vævsforandringer på venstre side. Mine symptomer var hovedpine, smerter i lænden, prikken i hænder og fødder samt lidt tågesyn. Derudover havde jeg også forstyrrelser i min menstruation og var lidt træt. Symptomer forsvandt helt efter cirka 4 måneder.

Nu er der så gået 4 år, og har siden haft 2 tilfælde hvor jeg har haft hovedpine i en god uge, været en lille smule svimmel og mærket lidt sitren i et par fingre. Altså nogle af de gamle symptomer. Begge tilfælde har været hvor jeg har været lidt psykisk nedtrykt, eller der er sket forandringer for mig.

Mit spørgsmål går på om man kan mærke noget til CIS efter symptomerne er forsvundet en gang, eller jeg skal bede om at blive henvist til en ny scanning for at se efter nye forandringer? Min hovedpine beskrives bedst som trykken i hovedet, ondt i tinding og panden samt den er kravlet op fra nakken. Det skal siges jeg er lægesekretær og har meget skærmarbejde, men min hovedpine føles bare ikke normal.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang