Gå til hovedindhold

Øjensmerter uden synsnedsættelse

Spørgsmål
Jeg debuterede med sclerose for 3 år siden. Det hele startede med synsnervebetændelse. Siden har jeg haft synsnervebetændelse 2-3 gange, skiftevis på begge øjne. Det er i grove træk det eneste, udover træthed, jeg har mærket til sygdommen. Jeg har holdt pause med medicin indtil i februar, på grund af graviditet og amning, men er nu godt i gang igen - får Avonex.

Jeg havde sidste synsnervebetændelse i november 2009

Mit syn er alle gange blevet normalt igen, men nu har jeg imidlertid, den seneste måned, oplevet at jeg får den meget karakteristiske ømhed bag først det ene øje og nu også det andet. Det er specielt til stede når jeg bevæger mit øje. Det er begge gange forsvundet igen efter 1 uges tid. Mit syn fornemmer jeg ikke har været påvirket - udover måske et lidt "mat" syn. Øjenlægen siger også at min synsnerve er lidt mat at se på, selvom synet er normalt.

Mit spørgsmål går på om det er en "gammel" skade fra synsnervebetændelse eller det er "små" attakker?

Jeg er lige startet på arbejde igen efter barsel og faktisk kom det første gang kort tid efter jeg var startet, og har da også tydeligt kunne mærke belastningen af opstarten i min krop.
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang