Gå til hovedindhold

Opblussen af føleforstyrrelser

Spørgsmål
Mit spørgsmål handler om pseudo-attak.
Så vidt jeg forstår, er der kun tale om et pseudo-attak, når man har en eller anden form for infektion eller udsættes for noget, der kan få ens generelle symptomer til at blusse op som f.eks varme?  

Jeg har nu i tre måneder haft en opblussen af føleforstyrrelser overalt i kroppen. De er aldrig konstante noget sted, men vandrer ligesom rundt. Så snurrer det i det ene ben, så i en arm eller hånd, så i det andet ben, så sløres mit syn osv.
Derfor er jeg i tvivl om det skyldes en slags forlængelse af mit allerførste attak, som jeg fik i slutningen af oktober, og hvorefter diagnosen attakvis sclerose blev stillet?
Eller om det skyldes den Medrolkur jeg fik under udrednings indlæggelsen, hvor jeg samtidig fik penicilin for en halsbetændelse, der - meget ubelejligt - dukkede op midt i Medrolbehandlingen.
Det er nemlig som om, at føleforstyrrelserne er blevet meget værre efter dette?  

Jeg har fået at vide, at et attak sagtens kan give sig udslag i føleforstyrrelser alene, og at man dermed regner min form for MS i den milde ende af skalaen. Spørgsmålet er bare, om jeg kan regne med, at mine føleforstyrrelser NU er et nyt attak eller om det er en opblussen af det gamle?   

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang