Gå til hovedindhold

Operation for nærsynethed

Spørgsmål
Jeg har i en årrække haft problemer med synet som følge af en række attaks, der har ramt de muskler der kontrollerer øjet.

Da jeg har relativt stærke briller (nærsynet) er nye glas og nye briller ofte en udfordring, og mine øjne har meget svært ved at omstille sig til selv relativt små ændringer i styrke, glas, synsvinkel osv.

Jeg har derfor efter mit sidste brilleskift, overvejet at få lavet en øjenoperation for at reducere min nærsynethed. Selv om det ikke vil være muligt at skabe et perfekt syn, vil en lavere styrke forhåbentlig betyde en mindre afhængighed af briller og derfor en mindre påvirkning af nye glas, nyrettede briller osv.

Mit spørgsmål er om der er særlige forhold ved sclerosen jeg skal være opmærksom på ved en sådan operation, hvis man ser bort fra de risici der er ved selve øjenoperationen, vil sclerosen påvirke selve operationen eller resultatet? eller omvendt vil operationen påvirke sclerosen?
Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang