Gå til hovedindhold

Ophør af dagpengeret

Spørgsmål

Jeg er en 59-årig kvinde, der netop har fået konstateret Multipel Sclerose.

Jeg går allerede nu på dagpenge, efter at have mistet mit arbejde for et par år siden. Desværre udløber min dagpengeret offcielt d. 20. januar 2013 - men jeg bliver først 60 år d. 14. juli 2013, hvorefter jeg kan gå på efterløn. Det betyder, at jeg i 5 måneder og ca. 24 dage vil står uden indtægt. Ved I hvad jeg har af muligheder? Skal jeg tilmelde mig aktivering?

Mit problem er, at min system gør at jeg i perioder er uarbejdsdygtig og generelt halter på mit ene ben, som gør arbejde besværligt. Jeg vil i virkeligheden gerne have et deltidsarbejde på kontor eller lign., men med min alder og lidelse er det urealistisk at håbe på en stilling, især når der står unge friske mennesker foran mig. Jeg har læst mig til at førtidspension bliver næsten umuligt at søge ligesom fleksjob ikke er en mulighed pga. meget lang behandlingstid.
Har I nogen forslag til, hvordan jeg skal forholde mig, eller hvad jeg kan gøre? 

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang