Gå til hovedindhold

Presser jeg mig selv for hårdt fysisk

Spørgsmål

Jeg har fået diagnosen i oktober sidste år. Mine gener er at hvis jeg går for langt slæber jeg på det ene ben. Jeg har svært ved at vide, hvor langt jeg kan gå, og derfor begynder jeg så at trække på det ene ben og slingre. Jeg genvinder balancen og slæber næsten ikke på benet efter lang tids hvilen. Da jeg blev diagnosticeret kunne jeg gå ca. 3 km inden det gik galt, men nu er det kun ca. 1 km.

Jeg er normalvægtig og træner flittig program hos fysioterapeut, cykler 15 km om dagen men slinger noget, når jeg står af cyklen. Jeg genvinder også her kræfterne efter nogen tids hvile. Jeg er netop kommet hjem fra sommerferie, hvor jeg har presset mig til det yderste med at gå, og nu har jeg rigtig meget snurren i fødder, ben, arme og hænder - så er i tvivl om det er dumt at presse mig selv så hårdt. Det er svært for mig at lade være, da jeg altid har været meget fysisk aktiv. Håber på svar der kan hjælpe mig lidt videre.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang