Gå til hovedindhold

Problemer med maven

Spørgsmål

Jeg har et problem med at spise og kan ikke finde noget om emnet og sclerose, så kan de to ting hænge sammen? Jeg har snakket med min MS sygeplejerske, som mente det kunne være en irriteret mavesæk, så jeg tog til lægen som mente det kunne være et mavesår, så hun henviste mig til en kiggertundersøgelse, hvor de ikke fandt noget unormalt.

På en normal dag spiser jeg ca. 1000-1200 kalorier, på en god dag ca. 1500 kalorier og det er med chips og chokolade. Jeg kan mærke at min krop mangler brændstof, og jeg har tabt mig rigtig meget, ikke at det gør noget, men det er bare på den forkerte måde. Mange dage består min aftensmad af ca. 2 dl. revne gulerødder med sukker og citron og 3 stk. kylling inderfilet (ca. 140 gram). Jeg spiser rigtig langsomt, og jeg får det rigtigt dårligt øverst i maven, når jeg har spist i ca. 2-3 timer, hvor jeg kun har lyst til at side krøllet sammen. Så kan min sclerose og min mærkelige mave have en sammenhæng?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang