Gå til hovedindhold

Råd i forbindelse med forstoppelse

Spørgsmål

Er en af de "heldige" der har tendens til lettere forstoppelse, hvorfor jeg dagligt spiser mælkesyrebakterier, hvilket hjælper en smule. Havde et attak hvor jeg ikke kom af med min afføring i en 14 dages tid. Der fik jeg udleveret nogen Perilax piller, og de hjalp hurtigt og gevaldigt godt. Jeg har nu bagefter købt dem i håndkøb på Apoteket, hvor de frarådede mig at bruge dem, da de gør tarmen sløv. Har det lidt ligesom dem der ikke får tømt blæreren, hos mig er det bare tarmen, så når der endelig kommer noget, er det kun en lille smule, og jeg føler der er mere deroppe. Nu har jeg prøvet et par måneder i træk, selvom jeg er blevet frarådet det, at spise 2 Perilax én gang om måneden, og bagefter har jeg endelig haft følt mig tømt og helt slank.

Er det en meget dårlig ide, eller er det acceptabelt, nu det ikke er oftere og flere end 2 på en måned? De Magnesia man kan købe, gør de også tarmen sløv og doven, eller er de bedre og sundere end Perilax?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang