Gå til hovedindhold

Rådgivning ved skift af pensionsselskab

Spørgsmål

Jeg kunne godt tænke mig hjælp og rådgivning i forhold til pension og tilhørende forsikringer. Jeg fik konstateret MS i 2011, og det får jo pludselig indflydelse på ens forsikringsforhold. Jeg står overfor at skulle skifte job og skal dermed over i ny ordning og vil i denne forbindelse gerne søge råd på området uden at skulle involvere og afsløre for meget overfor min nuværende pension og forsikring eller det kommende selskab. Jeg er bl.a. i tvivl om jeg bør beholde det jeg har nu (man ved jo hvad man har) eller jeg skal gå ind i den nye ordning der højst sandsynligt bliver med forbehold.

Den ordning jeg har nu blev oprettet i 2012, men uden at der blev spurgt ind til nogle helbredsforhold og jeg har derfor ikke oplyst noget. Jeg ved at der i den nye ordning vil blive spurgt ind til helbredsforhold og jeg bliver derfor nødt til at oplyse. Derfor ville jeg gerne have konkret rådgivning på området, af en person der så direkte på mine tal og min situation, men hvor opsøger jeg dette? Endvidere har jeg aldrig søgt om min udbetaling for kritisk sygdom i det selskab jeg havde ordning i dengang jeg fik MS (og stadig har bibeholdt den ordning). Jeg overvejer at gøre det, men vil oplysningen så blive givet videre til det nye selskab og vil det så få indflydelse på optagelsen i den nye ordning? Dette er ligeledes noget jeg gerne vil rådgives om. Men igen, hvor søger jeg hjælp?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang