Gå til hovedindhold

Ridefysioterapi

Spørgsmål

Jeg har behov for at træne stabilitet og balance. Jeg har vederlagsfri fysioterapi 1 x pr. ugen og vederlagsfri ridefysioterapi 1x pr. uge. Den ordinære fysioterapi er holdtræning, hvor jeg har mit eget træningsprogram. Jeg laver kun øvelserne i det omfang at mine smerter ikke forværres. Dog må jeg, for det meste hvile (nogle gange sove) minimum 1 time efterfølgende p.g.a. forværring af smerter og sclerosetræthed. Dette gør, at jeg ofte har aflyst min træning.

Ridefysioterapi er meget skånsomt for mine led, da det ikke er så belastende. På de gode dage, kan jeg selv øge belastningen ved de øvelser jeg laver selv, eller i samarbejde med ridefysioterapeuten. På mine dårlige dage, har jeg muligheden for at blive ”liftet” på hesten. Hestens bevægelser og varme, træner min balance, muskler, led og kognition, selvom jeg ”bare lader mig transportere”. Det er virkelig en træningsform, jeg har gavn af.

Kan man få en henvisning til ridefysioterapi to gange om ugen?
 

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang