Gå til hovedindhold

Sclerose og depression 2

Spørgsmål

Jeg skriver, fordi jeg er havnet i en depression og får antidepressiv medicin (Akarin), som lægen har ordineret. Jeg har gået et par gange hos en psykolog. Nu er der dog flere - balndt andet min læge - som har nævnt det som en mulighed for mig, at gå til en psykiater i stedet. Jeg er i tvivl om, hvad der er bedst.

Jeg har de sidste to måneder haft mange angstanfald og er p.t. enormt bange for tanken om selvmord (fordi det har stået på indlægssedlen til Akarin). Jeg er på ingen måde så nedtrykt. Er bare enormt forvirret og ude af stand til at kontrollere mine tanker.

Lægen har henvist mig til en psykiater. Denne har dog først tid, sidst i maj. Jeg har derfor bestilt en tid på en privatklinik, som jeg kan komme til inden påske. Men privatklinikker er så dyre, så er i tvivl om hvad jeg skal gøre? Kan man få psykiatrisk hjælp gennem Scleroseforeningen?

Fik min diagnose i 2001, og har aldrig oplevet noget lignende.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang