Gå til hovedindhold

Sclerose trods normal MR scanning og rygvæskeprøve

Spørgsmål

Jeg har fået foretaget en MR-scanning af cerebrum i november 2012 og en lumbalpunktur i januar 2013. Begge viste "normale forhold." Jeg fik undersøgelserne foretaget efter en periode med snurrende fornemmelse i ventre arm, og en følelse af at armen var "død." Nogle måneder senere fik jeg voldsomt ondt bag venstre øje - ikke nedsat syn. Her efter har jeg haft en lang periode, hvor min venstre fod har sovet. Mit venstre ben føles underligt "koldt," som om der altid er træk ind på det.

Eftersom lumbalpunktur og MR ikke viste noget, faldt min mistanke og bekymring for MS til ro. Og min mand og jeg valgte at forsøge at få et barn mere. Der var jo ligesom "grønt lys" for, at jeg ikke skulle fejle noget. I skrivende stund er jeg gravid i 25. uge. Jeg mærker dagligt symptomer/føleforstyrrelser i mit venstre fod/ben. Kan jeg have fået foretaget en MR + lumbalpunktur så "tidligt" i et muligt MS-forløb, at man ikke kunne se det der? Får I eksperter - ligesom jeg selv - mistanke om, at jeg alligevel skulle have denne forfærdelige sygdom?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang