Gå til hovedindhold

Støtte til bil

Spørgsmål

Min nuværende bil er ved at være 6 år gammel, og mine værkstedsudgifter er stigende. Bilen har jeg selv købt, før jeg blev syg. Jeg er rigtigt dårligt gående og bruger ofte manuel kørestol. Jeg er ansat i et fleksjob på 18 timer. Jeg har ikke mulighed for at tage det offentlige.

Jeg har automatgear i min nuværende bil - heldigvis - og er ikke i stand til at køre med manuelt gear længere. Ved tidligere henvendelser til min kommune om bl.a. støtte til 3-hjulet cykel, har afslagene altid været begrundet med, at jeg har jo bil, og jeg sagtens kan komme rundt.

Mit spørgsmål er om jeg kan søge hjælp fra kommunen til at udskifte min nuværende bil til en handicapbil. Og er der forskel på processen, hvis jeg "bare" søger afgiftfritagelse? Det er en jungle, og til trods for indlæggende på hjemmesiden om emnet kan jeg ikke rigtigt finde ud af, hvordan sagen skal gribes an, eller om jeg overhovedet kan forvente hjælp.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang