Gå til hovedindhold

Stråling fra mobiltelefoner og føleforstyrrelser

Spørgsmål

Jeg er en kvinde på 54, der har haft diagnosen MS i 3,5 år. Jeg skifter imellem at have det af h... til, og så til at sige at jeg har det godt, for jeg kan rigtig mange ting, og man kan ikke se på mig, at jeg er "syg", men jeg har så mange føleforstyrrelser, eller nervesmerter eller hvad det nu hedder, at det ta´r alt energien fra mig, mine hænder og fødder brænder, stikker og prikker, føleforstyrrelser i munden og halsen, og indimellem føles det som 10.000 myre rundt i kroppen, inden i mig er mine sener ømme, som om de er betændte.

Jeg har prøvet flere slags medicin mod nervesmerter/føleforstyrrelser, men det er som om det bare bliver værre, når jeg får medicin for det, men det er heller ikke til at holde ud uden nogen medicin. Hvad pokker gør jeg, jeg kan da ikke blive ved at have konstante smerter. Der er mange ting der provokerer føleforstyrrelserne, bl.a. brug af iPhone og iPad det er som om jeg kan mærke en stråling derfra. Er det mig der er skør, eller er der noget om det?

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang