Gå til hovedindhold

SU handicaptillæg

Spørgsmål

Jeg er en 26-årig kvinde med sklerose, som jeg fik konstateret i marts 2011, efter jeg fik et attak på højre øje pga eksamensstress. Jeg læser informationsvidenskab og er pt på kandidaten. Jeg har i snart 2 1/2 år haft et studierelevantarbejde ved siden af, men da jeg stresser meget over at have job ved siden af, frygter jeg konstant at få endnu et attak.

Jeg har i den forbindelse hørt fra mit uddannelsessteds studiekontor, at jeg kan søge handicaptillæg, og min sklerosesygeplejerske anbefalede mig at spørge jer i denne sag. Hvad skal jeg sende med sammen med ansøgningen? Da jeg virkelig ikke ønsker at få afslag. Er det nok at sende min lægejournal sammen med min ansøgning?

Det jeg kan frygte er, at de ikke vil godkende mig, fordi de ikke kan se, at det er pga stressen, at jeg mener jeg bør få handicaptillæg. Jeg har jo ingen fysiske skavanker som sådan. Skal jeg have dokumentation for, at det netop er pga stressen, og at stress forværrer sklerose? Eller er det nok med en ansøgning og min lægejournal?
Håber meget I kan hjælpe mig, for det går mig meget på.

Svar

Log ind som medlem

Log ind med dit medlemslogin for at få adgang

Log ind

Ikke medlem?

Hvis du giver os din e-mail og telefonnummer, kan du få adgang mod, at du accepterer, at vi kan kontakte dig og fortælle mere om dine muligheder for at støtte scleroseforeningens arbejde

Anmod om adgang